Νίκος Κουτελιέρης: «Δεν δίνεται η σκυτάλη στον κόσμο»

nikos koytelieris
admin
20/10/2016 22:28
 
 
 

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το 2011, ο Νίκος Κουτελιέρης σχολίασε την απαξίωση που παρατηρήθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της, παρά το γεγονός ότι αφορούσε στο πολύ σοβαρό θέμα της μελέτης για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων του δήμου.
Μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, ο κ. Κουτελιέρης χαρακτήρισε ελλιπέστατη τη μελέτη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι απουσίαζε από τη συνεδρίαση εκπρόσωπος του ΕΜΠ (το οποίο έχει αναλάβει την εκπόνηση της), καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πολυκρέτης.
Από την πλευρά του, εξήγησε ότι ο ίδιος δίνει πάντα το παρών στην Επιτροπή γιατί «θέλει να συμμετέχει ενεργά», ωστόσο υποστήριξε ότι ενδεχομένως η δημοτική αρχή να μην επιθυμεί την ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών σε τέτοιες συλλογικές διαδικασίες, κάτι που – όπως είπε – «εμείς οι ενεργοί πολίτες που θέλουμε το καλό των νησιών μας πρέπει να το αλλάξουμε».
«Δεν ανακοινώνεται ποτέ στον κόσμο και τα ΜΜΕ ότι γίνεται μια διαβούλευση […] Δεν δίνεται η σκυτάλη στον κόσμο […] Δεν υπάρχει μια στρατηγική, μια οργάνωση, είναι όλα φλου και τελικά αποφασίζουν δυο – τρεις από τη δημοτική αρχή και αυτό γίνεται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτελιέρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η δημοτική αρχή «έκλεισε τις πόρτες στους εθελοντές» που είχαν προσφερθεί στην αρχή της θητείας της να συνδράμουν το έργο της.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*