Λαϊκή Συσπείρωση: «Ναι» στη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για τον αγωγό ακαθάρτων στο Αγερσανί

Έργα Αγίου Αρσενίου
Newsroom
30/07/2023 00:48
 
 
 

 

«Ναι» στη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το πέρασμα του αγωγού στο Αγερσανί, στο πλαίσιο του έργου «αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» λέει η παράταξη του Γιάννη Κορρέ «Λαϊκή Συσπείρωση» με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ωστόσο η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογραμμίζει ότι για το αίτημα που κατατέθηκε από τις άλλες δύο παρατάξεις της μειοψηφίας και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, δεν ρωτήθηκε ώστε να το συνυπογράψει. «Ερωτηματικά αφήνει το ότι για το συγκεκριμένο αίτημα ποτέ δεν ρωτηθήκαμε για να το συνυπογράψουμε, όπως γίνεται κατά καιρούς για άλλα αιτήματα που τα συν διαμορφώνουμε και τα υποβάλλουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η πλήρης ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Σχετικά με το αίτημα για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου, για το πέρασμα του αγωγού στο Αγερσανί, στο πλαίσιο του έργου «αγωγός μεταφοράς ακάθαρτων τ.κ. Σαγκρίου – Βίβλου», που υποβλήθηκε από τον κ. Χατζηανδρέου και υπογράφεται από τους συμβούλους της παράταξης του τους συμβούλους της «Δύναμης Δημιουργίας» και τους δύο ανεξάρτητους, σας πληροφορούμε τα εξής:

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ποτέ δεν ήταν αντίθετη να γίνεται συζήτηση στα Δημοτικά συμβούλια, για θέματα που αφορούν την κοινωνία και απασχολούν τους κατοίκους, με τη συμμετοχή των κατοίκων και των φορέων. Οπότε και για το συγκεκριμένο θέμα συμφωνούμε για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ερωτηματικά αφήνει το ότι για το συγκεκριμένο αίτημα ποτέ δεν ρωτηθήκαμε για να το συνυπογράψουμε, όπως γίνεται κατά καιρούς για άλλα αιτήματα που τα συν διαμορφώνουμε και τα υποβάλλουμε. Βέβαια κάποιοι από τους υπογράφοντες, που βγαίνουν τώρα στις «επάλξεις», έχουν ψηφίσει το ιστορικό και τις μελέτες του έργου και στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε ψηφίσει θετικά για την ένταξη του έργου, όπως και για άλλα σημαντικά έργα. Βέβαια ούτε για το συγκεκριμένο έργο, (όπως και για άλλα έργα), μας έχει κοινοποιηθεί η μελέτη, που επανειλημμένα ζητάμε, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και να μπορούμε να τοποθετηθούμε ουσιαστικά.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 248 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*