Κινίδαρος Νάξου: «Τρομοκράτες» της υπαίθρου κατέστρεψαν ελαιώνα – Παραβίασαν αποθήκη και έκλεψαν καραμπίνα (φώτος)

ελαιώνας Κινίδαρος
Newsroom
13/08/2023 13:11
 
 
 

 

Στο στόχαστρο επιτήδειων βρέθηκε αγρότης της περιοχής του Κινιδάρου Νάξου που είδε για δεύτερη φορά την περιουσία του να καταστρέφεται μέσα σε μια νύχτα. Του διέλυσαν τον ελαιώνα του, διέρρηξαν την αποθήκη και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, έκλεψαν και την (νόμιμη με άδεια) καραμπίνα του.

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο αγρότης όταν πήγε να επισκεφτεί σήμερα το πρωί τον ελαιώνα του και είδε σπασμένα και κατεστραμμένα 15 ελαιόδεντρα και παραβιασμένη την πόρτα της αποθήκης του η οποία ήταν άνω κάτω.

ελαιώνας Κινίδαρος

Όπως κατήγγειλε ο αγρότης στο naxostimes.gr, θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» μέσα σε μια νύχτα διέλυσαν τον ελαιώνα του κόβοντας και σπάζοντας τα ελαιόδεντρα του, καταστρέφοντας την περιουσία που δημιουργήθηκε με ιδρώτα και κόπο. Παράλληλα η πόρτα της αποθήκης του κτήματος ήταν παραβιασμένη και μέσα σε αυτήν ήταν όλα άνω κάτω. Άναυδος έμεινε όταν διαπίστωσε, μαζί με στελέχη της αστυνομίας, ότι από την αποθήκη έλειπε και η καραμπίνα του.

ελαιώνας Κινίδαρος

 

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό του Κινιδάρου Νάξου, τη νύχτα της 12ης Αυγούστου κι ενώ το χωριό γιόρταζε με γλέντι τον ερχομό της γιορτής της Παναγίας.

Ο ιδιοκτήτης – θύμα επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή το πρωί το αγρόκτημα του για προγραμματισμένες εργασίες και αντίκρισε την καταστροφή που υπέστη από «κάποιους» που χωρίς ίχνος ντροπής έκοψαν τα ελαιόδεντρα του και παραβίασαν την αποθήκη του.

ελαιώνας Κινίδαρος

Άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για την τεράστια καταστροφή ενώ στελέχη του ΑΤ Νάξου επισκέφτηκαν την περιοχή.

ελαιώνας Κινίδαρος

Όπως σημείωσε στο naxostimes, ο τρόπος δράσης των επιτήδειων φανερώνει ότι πρόκειται για άτομα εκδικητικά που είχαν προσχεδιάσει τα όσα συνέβησαν.

Πλέον το συμβάν βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών που ξετυλίγουν το κουβάρι, ώστε να βρεθούν οι δράστες και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν δύο χρόνια όταν «Τρομοκράτες» της υπαίθρου, είχαν κόψει κατάριζα δέντρα εσπεριδοειδών από το περιβόλι του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 4.622 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*