Αφιέρωμα της “Ελεύθερης Ώρας” στη Νάξο, την ΕΑΣ και το naxostimes

eleytheri ora naxos 1
admin
01/12/2016 22:12
 
 
 

 

Δισέλιδο αφιέρωμα στη Νάξο έκανε η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Η εφημερίδα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών αλλά και στο naxostimes.gr.
Με τίτλο: “Νάξος: Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και υπότιτλους “Νησί του Δία και της Αριάδνης” αλλά και “Η μοναδική γραβιέρα του νησιού” η εφημερίδα με το αφιέρωμα της στη Νάξο “εγκαινίασε” μια νέα στήλη με αναφορές και αφιερώματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

eleytheri ora naxos 4

Για τη Νάξο: Στο αφιέρωμα αναφέρονται σειρά από ιστορικά στοιχεία για το νησί, τα μνημεία και την παράδοση του, ενώ δίνονται και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.
Για την ΕΑΣ Νάξου: “Το χαρακτηριστικότερο προϊόν της Νάξου είναι η περίφημη γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών… Η γεύση της μοναδική!” αναφέρει και παραθέτει μια σειρά από στοιχεία για την Ένωση, τους εργαζόμενους σε αυτή και την παραγωγή της πατάτας και της γραβιέρας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΑΣ. “Η ΕΑΣ Νάξου, έχει κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις και βραβεύσεις” αναφέρει και παραθέτει τα βραβεία της Ένωσης.

eleytheri ora naxos 3

Για το naxostimes: Ιδιαίτερη αναφορά στο παραπάνω αφιέρωμα γίνεται στο naxostimes.gr και στη δημοσιογράφο Πόπη Αλιμπέρτη και την πορεία της στο χώρο της ενημέρωσης. “Ιδρυτής του naxostimes.gr αλλά και του περιοδικού my naxos είναι η δημοσιογράφος Πόπη Αλιμπέρτη, γνωστή από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αφού για πολλά χρόνια ήταν η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της Κυκλαδίτικης Τηλεόρασης ΖΕΥΣ TV”…

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*