Entrepreneurs Networking Party από τον Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου

entrepneurs networking party
admin
04/12/2016 20:47
 
 
 

Στην επαγγελματική δικτύωση και επικοινωνία ανάμεσα σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, με διαδραστικό τρόπο και στην άμεση συμμετοχή από όλους τους παρευρισκόμενους, με στόχο την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών αποσκοπεί το networking party που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου (ΕΣΥΝΕΝΑ) την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στη Ρόδο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν «Ιστορίες Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας που εμπνέουν» από την κ. Φαίη Ορφανού, υπεύθυνη του προγράμματος Επινήσια Ηως» της Αέλια, που συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έχει αναδείξει επιχειρηματικές καινοτόμες ιδέες σε 22 νησιά της χώρας. Επίσης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για την επιχειρηματικότητα και ιδρυτικό μέλος της ΕΣΥΝΕΝΑ Παναγιώτης Κουνάκης θα παρουσιάσει τη νέα δομή της Περιφέρειας
“We care about you South Aegean Islands”.
Η συμμετοχή στο Entrepreneurs Networking Party είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κλάδων.
Διοργάνωση: ΕΣΥΝΕΝΑ
Θέμα: Entrepreneurs Networking Party
Χώρος: Rock n Roll Music Diner (Αρίωνος 2-3, Μεσαιωνική Πόλη, Ρόδος)
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:30

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*