Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου

astynomia syros 2
admin
05/12/2016 09:05
 
 
 

Τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικες θα συγκεντρώνονται από σήμερα μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου.
Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχουν προγραμματισθεί σε πανελλήνιο επίπεδο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν σε τοπικά Μη Κερδοσκοπικά και Κοινωφελή Ιδρύματα.
Έτσι από σήμερα, με μέριμνα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, ξεκινά εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής-καθαριότητας για παιδιά και ενήλικες) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, καλούνται όσοι επιθυμούν, να συνεισφέρουν στην εθελοντική προσπάθεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών για προσφορά φιλανθρωπικής βοήθειας.
Στην έδρα της Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου (πλ. Ρεθύμνη 1, Ερμούπολη Σύρου, τηλέφωνο επικοινωνίας 22810-96136 & 96137) θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων (πουρέ, πελτέ ντομάτας, καφέ, ζάχαρή, μπισκότα, σοκολάτες και σνακ για παιδιά).

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*