Σύρος: Μεγάλη η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Newsroom
17/09/2023 19:28
 
 
 

 

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο κατά τη διάρκεια των σημερινών εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος. Αισιοδοξία που πήγαζε τόσο από την ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στη συμμετοχική αυτή διαδικασία, όσο κι από την πεποίθηση ότι η επόμενη μέρα θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή και έναν πιο ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ.

“Η συμμετοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη και αυτό δίνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους αυτούς που έλεγαν ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν μπορεί να αντιδράσει σε όλα αυτά τα καταστροφικά σχέδια της ΝΔ για την Ελλάδα” δήλωσε στο naxostimes.gr ο πρώην βουλευτής Ημαθίας κ. Άγγελος Τόλκας, ο οποίος ψήφισε στο εκλογικό τμήμα της Ερμούπολης επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στη Σύρο για οικογενειακές υποχρεώσεις. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Τόλκας ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του Νίκου Παππά, ενός εκ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, Ο Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστας Βασιλάκης έκανε λόγο για “ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή που εγγυάται ένα πολύ καλό κι ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, ανατρέποντας το κλίμα στην κοινωνία, έτσι ώστε να ότι θα απαλλαγούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο γίνεται πιο γρήγορα”.

(Visited 253 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*