Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη στο MEGA: «Προωθούμε δράσεις για να μείνουν οι κάτοικοι στα νησιά μας» (video)

Newsroom
29/09/2023 02:18
 
 
 

 

Στην πρωινή εκπομπή του Mega “Κοινωνία Ώρα Mega” με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, εμφανίστηκε η υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κατερίνα Ανδρούτσου-Κουτελιέρη.

Αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν το Νότιο Αιγαίο, όπως είναι η κλιματική αλλαγή, ένα ζήτημα που αφορά ιδιαίτερα τις Κυκλάδες, καθώς προτεραιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου είναι να προωθηθούν κατάλληλες δράσεις ώστε παραμείνουν οι νέοι στα νησιά, δίνοντάς τους ευκαιρίες, όχι μόνο στον τουρισμό, την «ναυαρχίδα» τις οικονομίας, αλλά και στον πρωτογενή τομέα και την αλιεία.

Μιλώντας στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από την οργάνωση για το Περιβάλλον ΑΜΚΕ ΚΙΝΗΜΑ της οποίας είναι πρόεδρος όπως για παράδειγμα την φύτευση σε νησί των Κυκλάδων για να έχουν τροφή τα μελίσσια. Η εκδότρια της Εφημερίδας «Κυκλαδική» αναφέρθηκε και στην μεγάλη της αγάπη, την εφημερίδα όπου καθημερινά βρίσκεται στα νησιά των Κυκλάδων καλύπτοντας θέματα επικαιρότητας από κάθε γωνιά της νησιωτικής μας περιοχής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.010 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*