Λεονάρδος Χατζηανδρέου: «Είμαστε ηττημένοι μεν, νικητές δε» (video)

Newsroom
13/10/2023 03:28
 
 
 

 

Τις ευχαριστίες του στους πολίτες που τον ψήφισαν αλλά και στους συνεργάτες του εξέφρασε ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου στην πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη στον Aegean Voice 107,5 και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη.

Ο κ. Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στις περιοχές όπου η παράταξη του κέρδισε το Δημήτρη Λιανό εστιάζοντας στη Χώρα της Νάξου και τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα χωριά του δήμου στα οποία η παράταξη του θα έχει και την πλειοψηφία στα τοπικά συμβούλια.

«Δώσαμε ένα έντιμο, σκληρό και ειλικρινή αγώνα μιλώντας με τους πολίτες για το όραμά μας» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το τελικό αποτέλεσμα ανατράπηκε τις τελευταίες ημέρες μετά από πολιτικές και άλλες  παρεμβάσεις.

«Οι πολιτικοί παράγοντες θα έπρεπε να μείνουν έξω από τις εκλογές» τόνισε σημειώνοντας με νόημα ότι «εξωτερικοί παράγοντες» παρενέβησαν και στη Σχοινούσα. «Είμαστε ηττημένοι μεν, νικητές δε» και αυτό θα πρέπει να το συνεκτιμήσει πολύ σοβαρά ο κ. Λιανός τόνισε διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες θα την τιμήσουμε».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.390 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*