Η καυστική απάντηση του Εκτελεστικού Γραμματέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο Τμήμα Κυκλάδων της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

Newsroom
01/04/2024 23:26
 
 
 

 

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Νικόλαος Παπασταματίου, απαντά στις κατηγορίες που εκφράστηκαν από το Τμήμα Κυκλάδων της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Αττικής που προ 10ημέρου κατήγγειλε την «αιφνιδιαστική και αυθαίρετη μετακίνηση μιας διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού από το Τμήμα Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Νάξου σε θέση που δεν ανταποκρίνεται στην ειδικότητά της».

Ο κ. Παπασταματίου υπογραμμίζει την «προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της περιφερειακής αρχής με ψευδείς, αυθαίρετους αλλά και ποινικά κολάσιμους ισχυρισμός». Καταδικάζει αυτές τις προσπάθειες υπονόμευσης της περιφέρειας και δηλώνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη νομιμότητα και τη διοικητική δράση της περιφερειακής αρχής ενάντια σε ψευδείς κατηγορίες και συκοφαντίες.

Να σημειωθεί ότι ο Εκτελεστικός Γραμματέας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Νικόλαος Παπασταματίου, απαντά για δεύτερη φορά σε κατηγορίες για το ίδιο θέμα, με πρώτη την αιχμηρή απάντηση του προς τους προέδρους των ορεινών χωριών της Νάξου.

Η Απάντηση του Εκτελεστικού Γραμματέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νικόλαου Παπασταματίου στην επιστολή του Τμήματος Κυκλάδων της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Αττικής

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η εργώδης προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της περιφερειακής αρχής με ψευδείς, αυθαίρετους αλλά και ποινικά κολάσιμους ισχυρισμός, πολύ δε περισσότερο όταν η περιφερειακή αρχή έχει απαντήσει δημοσίως και με απόλυτη διαφάνεια, μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο, για το επίμαχο θέμα, μη αφήνοντας καμιά σκιά και κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι ενήργησε απολύτως σύννομα και πάντα με γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών της περιφέρειας, στην βάση των αναγκών της.

Όταν όμως αυτή ισχυρισμοί επιμένουν τότε το θεσμικό ατόπημα αλλά και οι σκοπιμότητες που τους υποκινούν, είναι τουλάχιστον εκκωφαντικές, ενώ εύλογες απορίες δημιουργεί η εμμονή στην συνεχή αναμόχλευση του θέματος, για τις πραγματικές επιδιώξεις όσων με ευκολία διασύρουν προσωπικότητες αλλά και έναν ολόκληρο Οργανισμό.

Για ακόμη μία φορά στην συνεχιζόμενη χυδαιότητα των ανυπόστατων συκοφαντιών και της λάσπης που δια τον έωλων και ποινικά κολάσιμων ισχυρισμών τους εκτοξεύουν, καθιστούμε σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύει την υπόσταση της περιφέρειας, θέτοντας σε αμφισβήτηση της απολύτως νόμιμες ενέργειες της διοίκησης.

Ουδείς νομιμοποιείται να διαβάλλει το θεσμικό ρόλο της διοίκησης να υλοποιεί την αποστολή της με καθόλα σύννομες αποφάσεις και με τη διαδικασία που η συνταγματική τάξη της παρέχει, επιφυλασσόμενοι για την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου για την προάσπιση της αλήθειας, απέναντι στην συκοφαντίες, στα ψεύδη και τις σκοπιμότητες που αυτά εξυπηρετούν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 209 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*