Στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση στο “The Mall Athens” το ΕΕΕΕΚ Νάξου

eeeek naxoy mall athens 2
admin
17/02/2017 10:22
 
 
 

Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε το ΕΕΕΕΚ Νάξου, στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση που φιλοξενήθηκε στο “The Mall Athens”.
Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Νάξου, στον πάγκο που έστησαν, παρουσίασαν καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, αλλά και δημιουργίες τους από το Εργαστήριο Μαγειρικής και το Εργαστήριο Κηπουρικής.
Στην έκθεση έδωσαν το παρών συνολικά 52 σχολεία από τη Νότια Ελλάδα, τα οποία συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» που διοργάνωσε το Σωματείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (ΣΕΝ), υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

eeeek naxoy mall athens 1
«Οι εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στην εμπορική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο “The Mall Athens” ήταν μοναδικές και θα αφήσουν αξέχαστες μνήμες σε όλους όσοι συμμετείχαν» δήλωσε ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου Ευστράτιος Φουτάκογλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδρομής και πιο συγκεκριμένα την ATTICA GROUP – BLUE STAR για τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μετακίνηση.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*