Στο “Betterfly” της Astra Airlines η Σύρος

afieroma astra airlines 1
admin
20/02/2017 23:05
 
 
 

Ένα πολυσέλιδο, ποιοτικό αφιέρωμα στη Σύρο ως κεντρικό τουριστικό προορισμό έκανε το εξειδικευμένο έντυπο για τον θεματικό τουρισμό της Astra Airlines “Betterfly”, στο τεύχος Φεβρουαρίου – Μαΐου.
Το έντυπο διανέμεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας και σε αυτό προβάλλεται η Σύρος μέσα από ένα πλούσιο και υψηλής αισθητικής φωτογραφικό υλικό, πλαισιωμένο με αναφορές στα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού και σε τοπικές επιχειρήσεις. Έτσι, μέσα από τις σελίδες του“Betterfly” εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες Έλληνες και αλλοδαποί έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν για το νησί και να κάνουν μια πρώτη γνωριμία μαζί του.

afieroma astra airlines 2

afieroma astra airlines 3

afieroma astra airlines 4
Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Astra Airlines «για τη σπουδαία πρωτοβουλία της να αναδείξει, χωρίς οικονομικό κόστος για τον Δήμο μας, την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου» εξέφρασε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης. «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν με αποφασιστικό τρόπο στην προβολή και ανάδειξη της Σύρου, αλλά και στην κατάταξή της σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του δήμου.

afieroma astra airlines 5

afieroma astra airlines 6

afieroma astra airlines 7

afieroma astra airlines 8

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*