Πάσχα στη Νάξο με την εκπομπή «Δύο στις δέκα» της ΕΡΤ1 (δείτε το τρέιλερ)

Newsroom
01/05/2024 22:28
 
 
 

 

Την Κυριακή του Πάσχα, η εκπομπή «Δύο στις δέκα» μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή πασχαλινή εμπειρία από την καρδιά των Κυκλάδων, στην πανέμορφη Νάξο.

Το ραντεβού είναι στις 10:00 το πρωί στην ΕΡΤ1, όπου οι παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου θα μας μεταφέρουν την πασχαλινή ατμόσφαιρα του νησιού.

Η ομάδα της εκπομπής, προσκεκλημένη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, πραγματοποίησε γυρίσματα σε διάφορα σημεία του νησιού, με έμφαση στην ορεινή Νάξο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, γεύτηκαν παραδοσιακές Ναξιώτικες συνταγές με τοπικά προϊόντα και ενημερώθηκαν για τα πασχαλινά έθιμα του νησιού, παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία των εορταστικών δρώμενων.

Εκτός από τις γαστρονομικές δοκιμές, οι παρουσιαστές και το συνεργείο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παραδοσιακά γλέντια, απολαμβάνοντας μουσικές και χορούς από τοπικά μουσικά σχήματα, και φυσικά να χορέψουν με παραδοσιακά χορευτικά του νησιού.

Αυτή η πασχαλινή εμπειρία θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κουλτούρα της Νάξου και να βιώσουν το ξεχωριστό Πάστα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.455 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*