Press event στην Νάξο θα πραγματοποιήσει το Net-a-Porter Group – Οι πρώτες συνομιλίες με τη Μαρία Πολυκρέτη

Newsroom
21/05/2024 20:24
 
 
 

 

Το προφίλ του Net-a-Porter Group στο Instagram έχει 5,6 εκατομμύρια followers

Σε εκδήλωση του Net-a-Porter Group που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Ξενοδοχείο «One and Only» στην Γλυφάδα, παραβρέθηκε -ως προσκεκλημένη- η επιχειρηματίας Τουρισμού Μαρία Πολυκρέτη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η κ. Πολυκρέτη πραγματοποίησε συνάντηση και συνομίλησε εκτενώς με την Fashion Director του ομίλου Kay Barron για το ενδεχόμενο φιλοξενίας ενός press event στην Νάξο, κάτι που είχε ήδη αποκαλύψει στο naxostimes σε δηλώσεις της.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Πολυκρέτη στην ιστοσελίδα μας, η κυρία Barron καταρχάς αποδέχτηκε την πρόταση και μένει φυσικά να συζητηθούν οι λεπτομέρειες.

Σημειώνουμε ότι το Net-a-Porter Group είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο της μόδας με τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο και απευθύνεται στην Luxury αγορά.

Το προφίλ του στο Instagram έχει 5,6 εκατομμύρια followers, ενώ συνεργάζεται με κορυφαία περιοδικά, brands και influencers από όλο τον κόσμο.

Γεγονός είναι ότι η δημοσιότητα που θα φέρει η φιλοξενία ενός τέτοιου event στην Νάξο θα είναι τεράστια.

Όπως μας είπε η κ. Πολυκρέτη, οι λεπτομέρειες καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής του event θα συζητηθούν στην επόμενη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο.

Μια μοναδική ευκαιρία προβολής

Η Μαρία Πολυκρέτη με την Fashion Director του Net-a-Porter Group Kay Barron

«Η δυνατότητα συνεργασίας με το Net a porter group για τη διοργάνωση ενός event στη Νάξο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία προβολής του νησιού σε ένα απαιτητικό κοινό που ανήκει στην luxury αγορά. Μέσω αυτής της συνεργασίας, απευθυνόμαστε στα εκατομμύρια πελατών της πλατφόρμας τους, που έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν την Ελλάδα και φυσικά την Νάξο και να απολαύσουν τις εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός μας. Να επισημάνω ότι η αγοραστική δύναμη, η δυνατότητα για daily money spending για αυτούς τους πελάτες είναι υψηλή και αυτό εν δυνάμει συνεπάγεται την αύξηση εσόδων για τον προορισμό μας» δήλωσε στο naxostimes.gr η Μαρία Πολυκρέτη και πρόσθεσε:

«Από την πλευρά μας, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης, πάντα προσπαθούμε να απευθυνθούμε και να προσεγγίσουμε αυτό το απαιτητικό κοινό μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας έχουν αποτυπωθεί στην πράξη και θα συνεχίσουν να αποτυπώνονται, καθώς εργαζόμαστε αφοσιωμένα σε αυτήν την κατεύθυνση. Εξάλλου, αυτό αξίζει στον τόπο μας καθώς Νάξος αναμφισβήτητα προσφέρει εξαιρετικές, ποιοτικές και αυθεντικές εμπειρίες που μένουν αξέχαστες στους επισκέπτες της».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.896 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*