ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Επίσκεψη Μάντζου-Πετρόπουλου στη Νάξο – Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας (video+φώτος)

Newsroom.
28/05/2024 10:34
 
 
 

Επίσκεψη στο νησί της Νάξου πραγματοποίησε το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου ο Βουλευτής Επικράτειας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θανάση Πετρόπουλο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νάξου και είχε αποκλειστικό θέμα τον πρωτογενή τομέα που αφορά άμεσα το νησί και γενικότερα τις Κυκλάδες, όπου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το Σάββατο 25/5 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον πρωτογενή τομέα.

Και τις δύο ημέρες πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην πόλη και τα χωριά της Νάξου, όπου υπήρξε άμεση επαφή με τους κατοίκους και τους αγρότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη στο φράγμα του Τσικαλαριού, αλλά όπως συνέβη και κατά την επίσκεψη του Γραμματέα του Κινήματος κ. Σπυρόπουλου, έτσι και την Κυριακή οι υπεύθυνοι απέφυγαν να ανοίξουν το εργοτάξιο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 128 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*