Με επιτυχία η εκδήλωση – συζήτηση του ΚΚΕ στο Φιλώτι με κεντρική ομιλήτρια την Κατερίνα Γεράκη

Newsroom.
05/06/2024 00:14
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συζήτηση του ΚΚΕ στο Φιλώτι με θέμα: «Ευρωεκλογές 2024: Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για Πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» και ομιλήτρια της υποψήφια ευρωβουλευτή Κατερίνα Γεράκη.

Στην ομιλία της η Κατερίνα Γεράκη τόνισε:

«Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τον λαό, όσους νιώθουν μια απογοήτευση και σκέφτονται αν θα πάνε στις κάλπες, να σκεφτούν με ποιους και γιατί είναι απογοητευμένοι. Αυτή την αγανάκτηση, την οργή που νιώθει, τον καλούμε να την κάνει δύναμη αγώνα και διεκδίκησης, να ψηφίσει το Κόμμα που πραγματικά αμφισβητεί αυτό τον ευρωμονόδρομο και να σκεφτεί την επόμενη ημέρα. Συμφέρει τον λαό να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ που καταθέτει όλες του τις δυνάμεις στους δρόμους του αγώνα, είναι η φωνή των λαϊκών διεκδικήσεων».

Καταλήγοντας κάλεσε τον λαό να πει ένα μεγάλο «ναι» στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του, για ΣΣΕ, αυξήσεις στους μισθούς, δημόσια στελεχωμένα επαρκή νοσοκομεία, δημόσια σχολεία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, προστασία της ανθρώπινης ζωής με σύγχρονες υποδομές, αλλά και ένα «όχι» στον πόλεμο, στον πακτωλό χρημάτων για τους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς και την εμπλοκή της χώρας σε σχεδιασμούς που την κάνουν πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα στόχο αντιποίνων.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για τον ρόλο και τον χαρακτήρα της ΕΕ, την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.

Ενδεικτικά στην ερώτηση γιατί να ψηφίσω ΚΚΕ αφού διαφωνεί με την ΕΕ η Κατερίνα Γεράκη απάντησε:

«Το ΚΚΕ μέσα στην Ευρωβουλή με τους ευρωβουλευτές του και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ένωσε τη φωνή του με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των λαών. Τις ανέδειξε, τις στήριξε, κατέθεσε δεκάδες ερωτήσεις. Αποκάλυψε πως πίσω από κάθε βάσανο του λαού, πίσω από τους αντιλαϊκούς νόμους που ψηφίζονται στα κράτη-μέλη βρίσκονται οι οδηγίες και οι «αξίες» της ΕΕ».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 142 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*