Επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση στη Νάξο για την εορτή του Αγίου Νικοδήμου

Άγιος Νικόδημος, Νάξος
Newsroom
13/07/2024 21:29
 
 
 

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Νάξο την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νικοδήμου, Πολιούχου του νησιού.

Προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας, κ. Καλλίνικου, ο κ. Βρούτσης θα συμμετάσχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Αγίου Λειψάνου. Παράλληλα, θα συναντηθεί με τον Έπαρχο Νάξου, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, καθώς και με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και κατοίκους του νησιού.

Η ανακοίνωση της επίσκεψης του Γιάννη Βρούτση στη Νάξο

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, το Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, θα μεταβεί στη νήσο Νάξο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις (Νικομήδεια 2024) προς τιμήν της Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικοδήμου, προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικου.

Ειδικότερα, ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου, καθώς και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Αγίου Λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πολυκρέτη, καθώς και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και παραγόντων της Νάξου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.543 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*