Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες έως 41 βαθμούς – Εξασθενεί το Μελτέμι

Newsroom.
21/07/2024 07:03
 
 
 

Tην Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Λίγες τοπικές νεφώσεις θα υπάρξουν στις ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, στην Στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία και στην Θράκη κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα είναι στα δυτικά και τα Επτάνησα θα είναι στους 37 – 39 βαθμούς, στα βόρεια  στους 38 – 39 βαθμούς, στα ανατολικά στους 41 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίους στους 35 – 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία στους 26 – 39 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιάδες στον Σαρωνικό κόλπο έντασης ως και 4 μποφόρ και βοριάδες στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο ως και 5 μποφόρ τοπικά.

Στην Θεσσαλονίκη επίσης ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία στους 26 – 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιάδες ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό κόλπο.

Στις Κυκλάδες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία στους 25 έως 34 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι παρόμοιος με την Κυριακή. Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα σημειωθούν μπόρες στα κεντροβόρεια τμήματα της χώρας, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας η ζέστη θα συνεχιστεί.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*