Σύρος: Ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης την Τρίτη 23 Ιουλίου στη Πλατεία Μιαούλη

Newsroom.
22/07/2024 20:12
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2024», οι αγαπημένοι μας μουσικοί Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη τη μουσική ομάδα τους, σας προσκαλούν αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00, στην Πλατεία Μιαούλη. 

Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με ένα ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα καμωμένο από αγαπημένες επιτυχίες τους, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και νέα τους τραγούδια για να γευτούμε αυτή την μοναδική μουσική περιπέτεια που χρόνια τώρα έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως η κάθε τους live εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά διαφορετική!

Στις δυσκολίες των καιρών, οι Στρατάκηδες μετουσιώνουν την κάθε τους εμφάνιση σε μια μεγάλη γιορτή, γίνονται ένα με τους μουσικούς τους και μοιράζονται με το κοινό τους τη μοναδική ενέργεια τους, που αβίαστα πηγάζει μέσα από την παράδοση και την τέχνη τους.

Αναζητούν, φιλτράρουν και επιβεβαιώνουν κάθε φορά την “ταυτότητα” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με τον κόσμο τους.

Με την ευγενική υποστήριξη του κ. Χρήστου Πρασσάκη. 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*