Θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη

ΣΟΚ στη Σαντορίνη: Θάνατος 14χρονης σε εφηβικό πάρτι
Newsroom
25/07/2024 18:28
 
 
 

 

Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, στις 05:00 το πρωί, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Μεσσαριάς – Καμαρίου στη Θήρα. Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας υπέστη θανάσιμο τραυματισμό.

Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, αλλά εντοπίστηκε αργότερα από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη. Οι ακριβείς αιτίες και συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Συλλυπητήρια Δημάρχου Θήρας

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος με ανάρτηση του στη σελίδα facebook του Δήμου εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του 66χρονου δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας.

Η ανάρτηση αναφέρει: Ο Δήμαρχος και το σύνολο του προσωπικού του Δήμου Θήρας, εκφράζουμε την θλίψη μας για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου, Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*