VIDEO: Απεγκλωβισμός Αυστραλού τουρίστα από την Πυροσβεστική Νάξου στο όρος Ζευς

pyrosvestiki apeglovismos 1
admin
11/04/2017 15:06
 
 
 

Συναγερμός χτύπησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Νάξου μετά από τηλεφώνημα για εγκλωβισμό αλλοδαπού στο όρος Ζευς στη Νάξο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, ήταν περίπου 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου (8 Απριλίου), όταν η Πυροσβεστική της Νάξου ειδοποιήθηκε από Ευρωπαϊκή Γραμμή Άμεσης Βοήθειας (112) ότι στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων στο Ζα έχει εγκλωβιστεί και ζητάει βοήθεια Αυστραλός άνδρας.

Η Πυροσβεστική της Νάξου έδρασε άμεσα και στο σημείο μετέβησαν 2 οχήματα με 6 πυροσβέστες με τον ανάλογο αναρριχητικό εξοπλισμό. Λίγο αργότερα η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος αφού παρά το δυσπρόσιτο της περιοχής οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν και απεγκλώβισσαν τον άνδρα ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. 

pyrosvestiki apeglovismos 2

Ο περίπου 40 ετών άνδρας που κατάγεται από την Αυστραλία είναι λάτρης της φύσης και συγγραφέας και ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί για να εξερευνήσει το Ζα, το ψηλότερο βουνό στις Κυκλάδες με υψόμετρο 999 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο Αυστραλός τουρίστας βρέθηκε σε απόγνωση όταν χάθηκε και εγκλωβίστηκε σε δυσπρόσιτο σημείο βουνό. Τότε κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την γραμμή άμεσης βοήθειας (112). Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Νάξου και απεγκλώβισε με επιτυχία το 40 χρόνο. 

{youtube}vj8zdovk_QA{/youtube}

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*