Δήμος Πάρου: Προμήθεια ζωοτροφών και εμβολίων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Newsroom
07/08/2024 13:19
 
 
 

 

Λόγω της ανάγκης για την προμήθεια ζωοτροφών, εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ο Δήμος Πάρου προέβη στις κάτωθι απευθείας αναθέσεις:

Α) Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 756/01-08-2024 απόφαση του Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά, ο Δήμος προέβη στην απευθείας ανάθεση της παροχής προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια ζωοτρόφων αδέσποτων ζωών για το Δήμο Πάρου». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 6.132,52 κιλά τροφή για γάτες, 1953 κιλά τροφή για σκύλους και 500 κιλά τροφή για κουτάβια σκύλων, αντί του ποσού των 10.000€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
Το κόστος της παροχής προμηθειών, θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους).

Β) Κατόπιν της υπ’ αριθμ. 749/31-07-2024 απόφασης του Δημάρχου, ο Δήμος προέβη στην απευθείας ανάθεση της παροχής προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια εμβολίων & λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Πάρου», αντί του ποσού των 2.984,33€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
Το κόστος της εν λόγω παροχής προμηθειών, θα καλυφθεί από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» έτους 2023.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, το πότισμα τους, τον καθαρισμό των ταϊστρών και των γύρω κοινόχρηστων χώρων από τις ταΐστρες, που έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Πάρου σε προκαθορισμένα σημεία στο νησί, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντή για τα αδέσποτα, να την υπογράψουν και να την στείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail του Δήμου Πάρου (protokolo@paros.gr) είτε να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο γραφείο Πρωτοκόλλου.

Η προμήθεια ζωοτροφών από τους εθελοντές γίνεται από την Αποθήκη του Δήμου Πάρου, εντός του ωραρίου λειτουργίας της, με δικά τους μέσα και εφόσον η αίτηση έχει εγκριθεί από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Πάρου.

Η αίτηση εθελοντή στα ελληνικά

Η αίτηση εθελοντή στα αγγλικά

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*