Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Newsroom.
16/08/2024 17:28
 
 
 

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου και στις τελετές για την 84η επέτειο του τορπιλισμού της «Έλλης».

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων ο Υπουργός συναντήθηκε ιδιωτικά με τον Δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την συμβολή του στην αποστολή της ΜΟΜΚΑ στο νησί, η οποία συμβάλει σε διαμορφώσεις, επιδιορθώσεις και αποκαταστάσεις στο αγροτικό δίκτυο του νησιού και οδικών αρτηριών. Υπουργός και Δήμαρχος είχαν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα του Νησιού που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής, ζητήματα για τα οποία ο κ .Δένδιας εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος προσέφερε ένα συμβολικό -αναμνηστικό δώρο στον Υπουργό . Υπουργός και Δήμαρχος ανανέωσαν το ραντεβού τους στην πρωτεύουσα όπου θα συζητήσουν τη περαιτέρω συμβολή του Υπουργείου στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Δένδιας .

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*