Καλή σχολική χρονιά από τον Πέτρο Ραουζαίο και παρουσία του στους αγιασμούς των σχολείων στην Άνω Σύρο

Newsroom.
12/09/2024 00:09
 
 
 
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος παρευρέθηκα σήμερα στους αγιασμούς που τελέστηκαν στα Σχολεία της Άνω Σύρου μαζί με την Χωρική Αντιδήμαρχο Θωμαή Τομαζίνα Μενδρινού και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Βουτσινο.
Και ευχήθηκε Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Η ανακοίνωση: 
Άλλη μία σχολική χρονιά ξεκίνησε με όνειρα, όρεξη για μάθηση, στόχους για επιτυχίες
Το σχολείο είναι ο χώρος όπου τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, έρχονται κοντά ,δημιουργούν
Εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά με ευόδωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!!!!
Υποχρέωσή μας είναι ως αιρετοί να βρισκόμαστε κοντά στα σχολεία μας, στα παιδιά μας ,να στεκόμαστε αρωγοί στα όποια προβλήματα δημιουργούνται ,με στόχο την απόκτηση μιας ποιοτικής παιδείας ,ώστε να αποκτηθούν οι βάσεις για τη διαμόρφωση ελεύθερης σκέψης , για την απόκτηση αξιών και δημοκρατικής συνείδησης ,καθώς και για να γίνουν καλοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας και να αποκτήσουν εκτός από τη μαθησιακή και κοινωνική μόρφωση!!!!
Καλή Σχολική χρονιά,
Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου παρευρέθηκα σήμερα στους αγιασμούς που τελέστηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου μαζί με την Χωρική Αντιδήμαρχο Θωμαή Τομαζίνα Μενδρινού ,στο νηπιαγωγείο Άνω Σύρου μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Βουτσινο, καθώς και στον αγιασμό των Λυκείων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*