Σύρος: Δική του τουριστική ταυτότητα απέκτησε ο Γαλησσάς

galissas logo
admin
03/05/2017 09:22
 
 
 

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και ακολουθώντας τις νέες επιταγές στο τουριστικό marketing, ο Γαλησσάς στη Σύρο απέκτησε τη δική του τουριστική ταυτότητα, βάσει ενός σύγχρονου σχεδίου επικοινωνίας για την τουριστική προβολή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τοπική Κοινότητα και επιχειρηματίες του χωριού ανέλαβαν μια σειρά δεσμεύσεων για την ανάπτυξη της περιοχής και των επιχειρήσεών της, προκειμένου να αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τα ενιαία εργαλεία επικοινωνίας που διατίθενται προς χρήση, όπως: Ταυτότητα: logo & slogan, Δυναμικό site/blog, Video, Social media creative work, Ενιαία δημιουργική τεχνοτροπία για κάθε είδους εφαρμογή, Κώδικας όρων χρήσης εργαλείων.

galissas logo 2
Από την πλευρά του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο της εκπεφρασμένης βούλησής του για την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου, «αγκάλιασε» την όλη προσπάθεια και τόνισε ότι θα προβάλλει ανάλογες πρωτοβουλίες και θα τις στηρίξει με τα μέσα και εργαλεία που διαθέτει. Ο δήμος ευχαρίστησε επίσης, τον Διευθυντή Επικοινωνίας της «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» και απόδημο Συριανό κ. Γιάννη Φρέρη (εμπνευστή και δημιουργό του concept) για την έμπρακτη αγάπη του προς τη Σύρο, καθώς και την Τοπική Κοινότητα του Γαλησσά και τους επιχειρηματίες, οι οποίοι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το εγχείρημα.
«Η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας αποτελεί υπόθεση συλλογική και παρόμοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε “Μαζί να σηκώσουμε την αυλαία πάνω από τον τόπο μας… Μαζί να σηκώσουμε τον τόπο μας”» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*