Σύσκεψη στ’ Απεράθου για τα προβλήματα υδροδότησης του χωριού

ydreysi apeiranthos 2
admin
11/05/2017 23:54
 
 
 

Προγραμματισμένη σύσκεψη για τη συζήτηση των προβλημάτων της υδροδότησης της Απειράνθου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κοινοτικό γραφείο του χωριού.

Στην πολύωρη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Πολυκρέτης (αρμόδιος για την ύδρευση και αποχέτευση) και ο Νίκος Σιδερής, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Μπάκαλος, ο εκπρόσωπος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Δημήτρης Γρυλάκης, ο χειριστής του συστήματος υδροδότησης Μιχάλης Μαρινάκης, ο υπάλληλος του δήμου (αρμόδιος για θέματα ύδρευσης) Μιχάλης Ρεφενές και ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Σοϊλές. 

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Απειράνθου, η σύσκεψη προκλήθηκε μετά από “πιεστικά ενημερωτικά έγγραφα” που εστάλησαν από τον κ. Μπάκαλο προς το δήμο, αφού το πρόβλημα είναι μείζον για την κοινότητα. 

ydreysi apeiranthos 1

“Ευελπιστούμε στην υλοποίηση των αποφάσεων που ελήφθησαν προς επίλυση του προβλήματος, αλλά και για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού” σημειώνει ο κ. Μπάκαλος και προσθέτει ότι: “Μεταξύ των άλλων που ειπώθηκαν στη σύσκεψη, ζητήθηκε η παράδοση των κλειδιών των εγκαταστάσεων και των αντλιοστασίων στον πρόεδρο του χωριού, όπου και θα πραγματοποιηθεί με επίσημη αλληλογραφία προς τη Δημοτική Αρχή η οποία αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις ευθύνες της”.

“Αναμένονται εξελίξεις” καταλήγει με νόημα ο κ. Μπάκαλος. 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*