Νάξος: Ασυνείδητοι εγκατέλειψαν δεμένο σκυλί μέσα στον ήλιο, χωρίς νερό και φαγητό (φώτος)

filozoiki skylos 2
admin
14/05/2017 15:41
 
 
 

 

Μέσα στον ήλιο, χωρίς νερό και φαγητό άφησαν ασυνείδητοι ένα λευκό σκυλί δεμένο, να πεθάνει αβοήθητο…

Ένα ακόμα κρούσμα απανθρωπιάς που καταγγέλλει η Φιλοζωική Νάξου που μετά από ενημέρωση από πολίτη πήρε το σκυλί υπό την προστασία της… Η Φιλοζωική Νάξου, που πραγματικά προσφέρει ένα πολύ σημαντικό έργο στο νησί, δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους και μέσα, ούτως σώστε να φροντίσει τα ζώα τα οποία χρήζουν βοήθεια, ζητά την υποστήριξη των πολιτών για να μπορέσει έστω να φάει και να πάρει τα στοιχειώδη φάρμακα ο Σνόου. 

“Χωρίς δωρεές και υποστήριξη, τα χέρια μας είναι πλέον δεμένα” σημειώνει η Φιλοζωική που εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση της για τα ολοένα και περισσότερα κρούσματα κατοικίδιων και άγριων ζώων που κακοποιούνται ή θανατώνονται. 

filozoiki skylos 1

“Ειλικρινά κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά με το ανθρώπινο είδος… Σκυλιά, γατιά, ιπποειδή, θαλάσσια είδη… Μέσα σε λίγες μέρες είναι κυριολεκτικά δεκάδες τα κρούσματα ζώων που φέρουν τα σημάδια της άρρωστης φύσης κάποιων ανθρώπων… Και μοιάζει να μην έχει τέλος”!

filozoiki skylos 4

Ο Σνόου βρέθηκε δεμένος και αβοήθητος, χωρίς νερό και φαγητό μέσα στον ήλιο, με πληγές στο σώμα και τα πόδια του και γεμάτος τσιμπούρια και άλλα παράσιτα…  

filozoiki skylos 5

Σε ότι αφορά τη βάναυση εγκατάλειψή του, η Φιλοζωική σημειώνει ότι: “Δεν ξέρουμε ποιος είναι χειρότερος. Αυτός που τον έφερε σε αυτό το χάλι; η αυτός που απλά μας τον παράτησε δεμένο με αλυσίδα που του διέλυσε το πόδι, χωρίς νερό, μέσα στον ήλιο να πεθάνει από θερμοπληξία; Χορτάσαμε από άρρωστα μυαλά, ευθυνοφοβία, ανευθυνότητα και ηλιθιότητα”.

filozoiki skylos 3

Τα μέλη της Φιλοζωικής Νάξου ζητούν τη στήριξη των πολιτών αφού όπως λένε, “δυστυχώς δεν υπάρχουν οι πόροι ούτε καν για να ταϊστεί αυτό το ζωάκι”…

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει το Σνόου με εικονική υιοθεσία ώσπου να βρεθεί ένα σπίτι και για αυτόν, μπορεί να διαθέσει 10 € το μήνα για την τροφή ή 15 € το μήνα για την τροφή και τα φάρμακά του.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑΞΟΥ – NAXOS ANIMAL WELFARE SOCIETY

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και Microchip
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6956133929
Διεύθυνση email: naxos_aws@ymail.com
PAYPAL: naxos.naws@gmail.com
Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογαριασμού 5705-029040-445
Piraeus Bank : IBAN GR5901727050005705029040445
BIC/SWIFT-Code: PIRBGRAAXXX

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*