Σύρος: «Κ.Π. Καβάφης- Απέξω και τραγουδιστά» στο θέατρο «Απόλλων» στις 6 Οκτωβρίου

Newsroom.
06/10/2024 08:49
 
 
 

 

Η Ομάδα Καβάφης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου πραγματοποιεί στο Θέατρο Απόλλων Σύρου την ΚΥΡΙΑΚΗ 6-10-2024 ώρα 20.00 την κοσμογυρισμένη της μουσικοποιητική της παράσταση ”Κ.Π. Καβάφης – Απέξω και τραγουδιστά” τιμώντας τον μεγάλο μας Αλεξανδρινό – Οικουμενικό Καβάφη και τον πνεύμονα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του νησιού μας, τον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΛΑΝΤΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. Σύρου, για τις ανάγκες και τους σκοπούς του οποίου θα διαθέσει ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ της παράστασης.

Να σημειώσουμε ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ των Μουσικοποιητικών Ομάδων του Π.Σ. Άνω Σύρου που έχουν εισιτήριο ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ τους διατίθενται σε σκοπούς και οργανώσεις που έχουν σκοπό την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας και παρεμφερείς σκοπούς.

Έτσι έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα παραστάσεις για τη ΣΤΕΓΗ ΣΥΡΟΥ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ, το ΙΔΡΥΜΑ ΔΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, τον Σύλλογο Νεφροπαθών Σύρου, τα ΑΜΕΑ Σύρου, τον Δημήτρη Ρίζο, το Ησυχαστήριο της Καλής Ελπίδας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος Σύρου, τον εξωραϊσμό της πρόσοψης του Θεάτρου μας το 2011, την ΟΑΣΙΣ, οργάνωση απεξάρτησης από ναρκωτικά, τζόγο και αλκοόλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το ΤHE CHILDREN FUND, οργάνωση αλληλεγγύης για τα Ελληνόπουλα με καρκίνο της Νέας Υόρκης, για τις ανάγκες της παρέλασης της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής της Βοστώνης, για τις μουσικές σπουδές ΑΜΕΑ μαθήτριας στον ΟΡΦΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ

Πηγή: syros-agenda.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*