Μεγάλη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων – Μέλος στο ΔΣ εξέλεξε ο Σύλλογος Εμπόρων Θήρας

Newsroom.
07/10/2024 18:15
 
 
 

Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου. Η διαδικασία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με 97 αντιπροσώπους από 61 πρωτοβάθμια σωματεία-μέλη να λαμβάνουν μέρος. Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους για την τριτοβάθμια οργάνωση ΕΣΕΕ.

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας συμμετείχε στη διαδικασία και κατάφερε να εκλέξει ένα μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς και 8 μέλη και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο για την ΕΣΕΕ. Η επιτυχία αυτή αποδίδεται στην οργανωμένη και συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024, με πολλή μεγάλη συμμετοχή και σε εξαιρετικό κλίμα για μια ακόμα φορά, οι Αρχαιρεσίες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, του μεγαλύτερου δευτεροβάθμιου οργάνου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, με δύναμη 97 Αντιπροσώπων στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, που προέρχονται από 61 Πρωτοβάθμια Σωματεία-Μέλη, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Τριτοβάθμια Οργάνωση ΕΣΕΕ.

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας συμμετέχοντας σε αυτή την εκλογική διαδικασία κατάφερε να εκλέξει 1 μέλος στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας και μεταξύ των 97 αντιπροσώπων για την ΕΣΕΕ εξελέγησαν 8 μέλη και ένα αναπληρωματικό.

Η επιτυχία αυτή οφείλετε στην οργανωμένη και συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Νομικός Νικόλαος                              Διαμαντόπουλος Γεώργιος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 8 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*