Άρχισαν τα προεκλογικά «όργανα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο

perifereiako 15 05 2017 1
admin
15/05/2017 10:49
 
 
 

Επεισοδιακή η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ερμούπολη. Δυο σχεδόν χρόνια πριν από τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης και τα προεκλογικά «όργανα» έχουν ήδη αρχίσει.

Εκατέρωθεν βολές μεταξύ συμβούλων της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας σε κάθε ευκαιρία. Σύμβουλοι της πλειοψηφίας να διαφοροποιούνται στην ψήφιση των θεμάτων που συζητιούνται και να μην ακολουθούν την «γραμμή» της παράταξης. Σύμβουλοι της πλειοψηφίας να σφάζονται μεταξύ τους «με το βαμβάκι». Σύμβουλοι που, μέχρι πρότινος, ήταν απλά «μπιμπελό», τώρα να έχουν κάνει το μικρόφωνο προέκταση του χεριού τους, αναλαμβάνοντας ενίοτε και τον ρόλο του «δικηγόρου του διαβόλου».

perifereiako 15 05 2017 2
Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η έντονη λογομαχία μεταξύ του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Μαχαιρίδη και τον επικεφαλής της παράταξης «Νησιωτική Ανατροπή» Μπενέτο Σπύρου, με αφορμή το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Το μόνο σίγουρο, είναι, ότι όσο περνάει ο καιρός, οι συνεδριάσεις θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όμως εκείνο που πρέπει να έχουν κατά νου οι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι ότι δεν θα πρέπει να «τυφλώνονται» από το (εφήμερο) πολιτικό συμφέρον, αφού αυτό που προέχει είναι το συμφέρον των νησιών και των κατοίκων τους.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*