ΠΑΣΟΚ: Ξανά πρόεδρος ο Ανδρουλάκης με 20 μονάδες από τον Δούκα

Newsroom
13/10/2024 21:49
 
 
 

 

Μεγάλος νικητής του του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών και εκ νέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικρατώντας επί του Χάρη Δούκα, με τη διαφορά να ανέρχεται στις 20 ποσοστιαίες μονάδες.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες έκλεισαν στις 19:30, μετά τη μισάωρη παράταση που έδωσε η ΕΔΕΚΑΠ. Η συμμετοχή έφτασε σε 214.000 εκλογείς. Στις 20:30 o Χάρης Δούκας τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη, δίνοντάς του συγχαρητήρια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον ευχαρίστησε λέγοντάς του ότι «προχωράμε όλοι μαζί».

21:58 Στο 100% η ενσωμάτωση
Τελικά αποτελέσματα στο 100% των εκλογικών τμημάτων στην επικράτεια,
Νίκος Ανδρουλάκης 59,92%
Χάρης Δούκας 40,08%.

Όλες οι εξελίξεις

22.01: Επικοινωνία Νίκου Παππά με Νίκο Ανδρουλάκη
Προ ολίγου επικοινώνησε, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.

21:57 Διαμαντοπούλου: Είμαι πολύ αισιόδοξη, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει δυναμωμένο
Είμαι πολύ αισιόδοξη, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει δυναμωμένο, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι πιστεύω ότι ο κ. Ανδρουλάκης έχει πλέον και την ωριμότητα και τη θέληση για να προχωρήσει σε μία σύνθεση ρευμάτων και απόψεων.

Συγχαρητήρια Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη και για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, εκφράζοντας του τα συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε την επικοινωνία που είχε με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, σε ανάρτηση του στο Χ.

Σε αυτήν την ανάρτηση ο κ. Κασσελάκης έδωσε τα συγχαρητήρια και στο ΠΑΣΟΚ συνολικά, για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες που διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές.

21:52 Ομιλία Ανδρουλάκη στις 22:30
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα απευθύνει ομιλία στις 22:30 από τη Χαριλάου Τρικούπη.

21:36 Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Pρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, o κ. Μητσοτάκης εξέφρασε στον κ. Ανδρουλάκη την επιθυμία του να έχουν σύντομα μια συνάντηση.

21:35 Συγχαρητήριο SMS Νάντιας Γιαννακοπούλου σε Νίκο Ανδρουλάκη
«Σύντροφε Νίκο, συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», ανέγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου σε SMS που έστειλε στον Νίκο Ανδρουλάκη.

21:29 Συγχαρητήρια Παπανδρέου σε Ανδρουλάκη και Δούκα
Από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη «για την καθαρή του νίκη για την εκλογή του και καλή επιτυχία από εδώ και πέρα για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα».

Στον Χάρη Δούκα έδωσε συγχαρητήρια για τον «καλό αγώνα που έδωσε».

21:22 Συγχαρητήρια Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη: Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη έστειλε ο Παύλος Γερουλάνος, υπογραμμίζοντας πως «προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του».

«Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ο Παύλος Γερουλανος τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί προσωπικά, αλλά και στον Χάρη Δούκα για να τονίσει ότι προσβλέπει σε συνεργασία μαζί του, τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στην Αθήνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*