Προειδοποίηση δήμου Σίφνου: Νέες απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης στο νησί

Απατεώνες εξαπατούν τηλεφωνικά επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων
Newsroom.
16/10/2024 08:24
 
 
 

 

Ο Δήμος Σίφνου προειδοποιεί για νέες απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης που σημειώνονται στο νησί, όπως ανακοινώθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Άγνωστοι προσποιούμενοι υπαλλήλους λογιστικών γραφείων επιχειρούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους κατοίκους μέσω τηλεφωνικών κλήσεων.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κλήσεις από άγνωστα νούμερα και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση τέτοιου τηλεφωνήματος, συστήνεται η άμεση ενημέρωση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών και να μην προβούν σε καμία ενέργεια.

Η ανάρτηση του δήμου Σίφνου

Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι σημειώνονται και πάλι απόπειρες εξαπάτησης συμπολιτών μας από αγνώστους, οι οποίοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους λογιστικών γραφείων, επιχειρούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κλήσεις από άγνωστα νούμερα και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά τους δεδομένα.

Παράλληλα συστήνουμε στους πολίτες που θα λάβουν τέτοιου είδους τηλεφώνημα, να μην προβούν σε καμία ενέργεια και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*