Σύρος: Κάλεσμα Αντιδημάρχου Πολιτισμού προς εθελοντές για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Newsroom
16/10/2024 12:14
 
 
 

 

Για τις 29 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο, η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του φετινού χριστουγεννιάτικου προγράμματος που φέρει τον τίτλο «Τα παιδιά, για τα παιδιά».

Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θωμαή Μενδρινού, με επιστολή της, καλεί όσους δημότες και όσες δημότισσες επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά τόσο στο πρόγραμμα Χριστουγέννων, όσο και στο Σπίτι του Άη Βασίλη, τονίζοντας ότι όσοι και όσες το αποφασίσουν «θα βιώσουν σε μέγιστο βαθμό το πνεύμα των Χριστουγέννων».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή της κας Μενδρινού:

Αγαπητοί,
Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης θα διοργανώσει και φέτος πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, την έναρξη των οποίων θα σημάνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 29 Νοεμβρίου 2024 στην πλατεία Μιαούλη, με την παρουσία της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων. Με τίτλο “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” ξεκινάει το φετινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, εμπνέοντάς μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα, διοργάνωση και υλοποίηση.

Με την παρούσα επιστολή, καλούμε τους δημότες που θα ήθελαν να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας, να συμμετέχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα Χριστουγέννων και στο Σπίτι του Άι-Βασίλη. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όποιον το αποφασίσει, καθώς θα βιώσει σε μέγιστο βαθμό το πνεύμα των Χριστουγέννων, και εμείς θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ. 2281075943 & 2281075953 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή με e-mail στη διεύθυνση politismos@syros-ermoupolis.gr.

Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σύρου-Ερμούπολης Θωμαή Μενδρινού

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*