Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου από μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης

om syriza naxou 1
admin
19/05/2017 17:24
 
 
 

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου έκαναν μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης όπως καταγγέλλει η Οργάνωση Μελών Νάξoυ του κυβερνώντος κόμματος, στο νησί.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης για την “εικαστική τους παρέμβαση – προβοκάτσια” στα γραφεία της, αλλά και την όλη …ζωγραφική τους δραστηριότητα, υπογραμμίζοντας ότι “είναι πραγματικά εύκολο να βάζεις ταμπέλες και να καταγγέλλεις, είναι όμως δύσκολο από ότι φαίνεται να συζητάς”.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου θέτει σειρά ερωτημάτων προς τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης που τα καλεί σε δημόσιο διάλογο θέσεων και αντιθέσεων “προκειμένου να εκφράσουν δημόσια τις όποιες προτάσεις ή εμπεριστατωμένες θέσεις έχουν (;)”.

“Αλήθεια ποιοι είναι οι κοινωνικοί σας στόχοι και πως ακριβώς τους πετυχαίνετε; Με μπογιές, αυγά, αναρτήσεις κάποιων πανό μοίρασμα φυλλαδίων στους ανήλικους μαθητές του γυμνασίου. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι και αμείλικτοι για αυτές τις μεθόδους «παρέμβασης». Που είναι ο κοινωνικός διάλογος; Εκτός αν θεωρείτε ότι τα 10 με 15 μέλη που συνήθως βρίσκεστε αποτελούν μέρος του κοινωνικού διαλόγου. Μήπως η φθορά της περιουσίας ενός συντοπίτη που προσπαθεί και αυτός να επιβιώσει είναι κοινωνικός αγώνας κατά του κατεστημένου; Ο ρόλος μιας κομματικής οργάνωσης είναι να αφουγκράζεται την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, να βλέπει τα προβλήματα και να συνδιαμορφώνει λύσεις και προτάσεις, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της τοπικής κοινωνίας. Αλήθεια ο ρόλος της δικής σας “Ανοιχτής Συνέλευσης” ποιος είναι;” καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*