Στο Greek Travel Show ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης

greek travel show 2017 1
admin
22/05/2017 20:00
 
 
 

Στο Greek Travel Show με θέμα «Νέα Έκθεση Διακοπών και Ταξιδιών Greek Travel Show 2017» συμμετείχε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Όπως αναφέρθηκε σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος, με την ενεργό συμμετοχή σε αντίστοιχης εμβέλειας τουριστικές εκθέσεις τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, «στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη της Σύρου και στην προβολή των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, προκειμένου να εδραιωθεί ως ένας από τους ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς στον παγκόσμιο χάρτη».

greek travel show 2017 2
Η νέα τουριστική έκθεση Greek Travel Show, που διεξήχθη από τις 19 μέχρι τις 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Maroussi”, αποτελεί την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia”, η οποία διεξάγεται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, προκειμένου να ενημερωθεί για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, να ψυχαγωγηθεί και να προγραμματίσει τις διακοπές του.

greek travel show 2017 3
Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων, επισήμανε ότι η κινητοποίηση μιας νέας τουριστικής δραστηριότητας, τα πρόσθετα έσοδα, η απασχόληση, καθώς και νέα έργα και επενδύσεις σε δημοφιλείς και σε νέους ελληνικούς προορισμούς, αποτελούν βασικές προτεραιότητές της, ώστε τα οφέλη να διαχυθούν στις οικονομίες των τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα και όλο το χρόνο.

greek travel show 2017 4
Μεταξύ των εκθετών παρευρέθηκαν τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, Δήμοι, Περιφέρειες, κρατικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες on-line κρατήσεων κ.ά.

greek travel show 2017 5

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*