VIDEO: Καθαρισμός του βυθού στο λιμάνι και τη μαρίνα Νάξου (φώτος)

skoupidia vythos limani naxou 7
admin
26/05/2017 15:36
 
 
 

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος να είναι στις 5 Ιουνίου, όμως στη Νάξο ο εορτασμός της ξεκίνησε από σήμερα, με τον καθαρισμό του βυθού στο λιμάνι και τη μαρίνα του νησιού. 

 skoupidia vythos limani naxou 2

Το Λιμεναρχείο Νάξου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και εθελοντές δύτες, προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον καθαρισμό του βυθού στο λιμάνι και τη μαρίνα στη Χώρα Νάξου, δράση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

 skoupidia vythos limani naxou 4

Δύτες από το Blue Fin Divers και άλλοι εθελοντές, βούτηξαν στα νερά της μαρίνας και του λιμανιού και ανέσυραν σωρούς από σκουπίδια που βρίσκονταν πεταμένα στο βυθό…

Λάστιχα αυτοκινήτων, μπουκάλια, πλαστικά, σακούλες, σιδερένια τενεκεδάκια και πολλά ακόμα απορρίμματα περισυλλέχτηκαν από το βυθό, από τους δύτες με τη βοήθεια των λιμενικών και άλλων εθελοντών.
skoupidia vythos limani naxou 6
Τα απορρίμματα συγκεντρώθηκαν σε σωρούς και μαζεύτηκαν από απορριμματοφόρο όχημα του δήμου. 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που γίνεται για ακόμα μια φορά πράξη για να μας θυμίζει ότι υπάρχουν και ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε αντίθεση με αυτούς που θεωρούν τη θάλασσα και την ακτή …σκουπιδοτενεκέ. 

https://www.youtube.com/watch?v=NQk8DxbhUMw&feature=youtu.be

skoupidia vythos limani naxou 1

skoupidia vythos limani naxou 8

skoupidia vythos limani naxou 3

skoupidia vythos limani naxou 9

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*