Μουσικό σεργιάνι το τριήμερο της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» στο Χαλκί (φώτος)

eyropaiki imera moysikis xalki 7
admin
29/06/2017 15:06
 
 
 

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κοινού στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 21, 22 και 23 Ιουνίου στο Χαλκί.
Για έκτη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας, με την αρωγή του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη συνδρομή της ακτοπλοϊκής εταιρείας Seajets, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό και νεανικό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο πλέον έχει καθιερωθεί στη Νάξο και έχει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

eyropaiki imera moysikis xalki 8

Σε αυτό το «σεργιάνι» στις μουσικές του κόσμου και της πατρίδας μας συμμετείχαν νέοι άνθρωποι και νέοι δημιουργοί, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των λιλιπούτειων καλλιτεχνών των εργαστήριών μουσικής και εικαστικής δημιουργίας του Συλλόγου, τα οποία εδώ και κάποια χρόνια «μυούν» τα παιδιά στον κόσμο των καλών τεχνών.

eyropaiki imera moysikis xalki 1

eyropaiki imera moysikis xalki 2

eyropaiki imera moysikis xalki 11

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν, για ακόμη μια χρονιά και με όποιον τρόπο μπορούσαν, στην υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής: τους καλλιτέχνες, τους εθελοντές, τους χορηγούς και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου. Τέλος, ευχαρίστησε όλους εκείνους που παρέστησαν στις εκδηλώσεις, με την υπόσχεση ότι ο Σύλλογος «με μεγαλύτερη θέληση και πάθος θα προχωρήσει στην υλοποίηση των επόμενων δράσεών του, ελπίζοντας να είστε πάντα δίπλα στο σύλλογο και στα χωριά μας παντοτινοί φίλοι».

eyropaiki imera moysikis xalki 3

eyropaiki imera moysikis xalki 4

eyropaiki imera moysikis xalki 5

eyropaiki imera moysikis xalki 6

eyropaiki imera moysikis xalki 9

eyropaiki imera moysikis xalki 10

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*