Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνθλίβει τους συνταξιούχους»

syntakseis atm
admin
05/09/2017 13:05
 
 
 

Για «ολέθριες επιπτώσεις του νόμου Κατρούγκαλου αναφορικά με το ύψος των συντάξεων» έκανε λόγο σε δήλωση του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» που αποκαλύπτει ότι, λόγω του συγκεκριμένου νόμου, καλούνται οι συνταξιούχοι να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη.

«Στο απόλυτο αδιέξοδο οδηγούνται οι συνταξιούχοι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης, τονίζοντας ότι χωρίς να φέρουν εκείνοι ευθύνη, «πληρώνουν τα λάθη και την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης του τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ έχει ως εξής:
«Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται οι ολέθριες επιπτώσεις του νόμου Κατρούγκαλου αναφορικά με το ύψος των συντάξεων. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε για πρώτη φορά σύνταξη 185 ευρώ.
Σήμερα, οι αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποτελούν νέο σοκ για τους συνταξιούχους, οδηγώντας τους στο απόλυτο αδιέξοδο.
Χιλιάδες πλέον συνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη.
Αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες μειώσεις πάνω στις ήδη μειωμένες κατά 40{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} – σε σχέση με το 2014 – συντάξεις.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνθλίβει τους συνταξιούχους οι οποίοι χωρίς καμία ευθύνη πληρώνουν τα λάθη και την ανικανότητά της».

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*