Ημερίδα για τα στελέχη – διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. στην Ερμούπολη

astynomia syros 1
admin
16/10/2017 11:50
 
 
 

Με τη συμμετοχή διαπραγματευτών από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμούπολη (έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου) εκπαιδευτική ημερίδα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας Β’ εξαμήνου 2017 παρακολούθησαν στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου μέχρι και του Αστυνόμου Β’ και υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου. Επίσης, συμμετείχε η Ψυχολόγος (Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου ως παρατηρητής, ενώ τον συντονιστικό ρόλο είχε μέλος της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών.
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*