VIDEO: «Εργοστάσιο σοκολάτας» στο Δημοτικό Σχολείο Απειράνθου

dimotiko apeiranthou 4
admin
02/12/2017 14:25
 
 
 

Μία από τις πιο αγαπημένες σοκολατένιες λιχουδιές των παιδιών παρασκεύασαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Απειράνθου με τη βοήθεια μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι μαθητές άφησαν για λίγο στην άκρη τα βιβλία και τα μολύβια τους και έπιασαν τις κατσαρόλες και τις κουτάλες για να φτιάξουν σπιτική μερέντα και λουκουμάδες, πάντα με τη βοήθεια των μεγαλύτερων που ήταν μαζί τους.

Η γευστική δοκιμή, μάλιστα, έδειξε ότι τα γλυκάκια είχαν μεγάλη επιτυχία.

Στην πρωτοβουλία αυτή, που σχεδίασε και υλοποίησε ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων, έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Απειράνθου κ. Μπάκαλος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Συλλόγου, κάνοντας λόγο για μια φιλότιμη προσπάθεια που στηρίζεται στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά μελών του.

dimotiko apeiranthou 2

Από την πλευρά τους, η πρόεδρος Σμαράγδα Μπαρδάνη και το μέλος Μαριέττα Γαλάνη τόνισαν ότι όλες οι δραστηριότητες που γίνονται και αυτές που θα ακολουθήσουν, έχουν σχεδιαστεί με αγάπη, έχοντας ως επίκεντρο τα παιδιά του χωριού, αλλά και τον τόπο. Δεν παρέλειψαν δε, να αναφερθούν και στη βοήθεια που έχουν από την τοπική κοινωνία της Απειράνθου και την Κοινότητα.

dimotiko apeiranthou 3

«Ο Σύλλογος είναι ενεργός, με όραμα και δράση. Ό,τι γίνεται, γίνεται με αγάπη για τα παιδιά και τους συντοπίτες μας και με αγάπη γίνονται πολύ ωραία πράγματα […] Η Απείρανθος είναι λίκνο πολιτισμού και προσπαθούμε να δώσουμε συνέχεια στην παράδοση» δήλωσε ο κ. Μπάκαλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα τόσο προς όλους τους γονείς της Νάξου να φέρουν τα παιδιά τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Απειράνθου, όσο και προς τους επιχειρηματίες του νησιού να ενισχύσουν αυτές τις δραστηριότητες.

Εξέφρασε, τέλος κι ένα παράπονο, λέγοντας ότι «υπάρχει και η ορεινή Νάξος», την οποία θα πρέπει να συνδράμουν περισσότερο και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αλλά και ο δήμος και το Επαρχείο.

{youtube}4T4gK9rwJhA{/youtube}

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*