Κέα: Διάλεξη για τις Τρυποσπηλιές – Η υπόγεια γεωλογική ιστορία του νησιού από τον Δρ. Μανώλη Βασιλάκη

Newsroom
20/07/2026 22:26

Την Κυριακή 26 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Μια ξεχωριστή ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό έναν από τους σημαντικότερους γεωλογικούς θησαυρούς του Αιγαίου προσφέρει η διάλεξη με θέμα «Τρυποσπηλιές Κέας – Η υπόγεια γεωλογική ιστορία της Τζιας», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2026, στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία.

Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Μανώλης Βασιλάκης, Καθηγητής Τηλεανίχνευσης και Μορφοτεκτονικής του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, ο οποίος θα παρουσιάσει τη γεωλογική εξέλιξη του νησιού, τη δημιουργία των Τρυποσπηλιών, καθώς και τη σημασία τους ως μοναδικού φυσικού και σπηλαιολογικού μνημείου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση

Αυτή την Κυριακή, 26 Ιουλίου, σας περιμένουμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για τις Τρυποσπηλιές Κέας, ένα μοναδικό γεωλογικό και σπηλαιολογικό μνημείο του Αιγαίου, από τον Δρ. Μανώλη Βασιλάκη, Καθηγητή Τηλεανίχνευσης & Μορφοτεκτονικής.

Ημερομηνία: Κυριακή 26 Ιουλίου 2026
Ώρα: 11:00
Χώρος: Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης», Κορησσία

Ελεύθερη είσοδος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.