Νάξος: «Σπουδή στο Χρώμα» – Έκθεση ζωγραφικής στο Δημαρχείο με ελεύθερη είσοδο

Newsroom.
24/09/2026 11:36

Έργα αρχάριων ενηλίκων που δημιουργήθηκαν στο δημοτικό εργαστήριο ζωγραφικής με την καθοδήγηση της εικαστικού Αγγελικής Θεοφίλου – Από 25 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου

Μια δημιουργική διαδρομή μέσα από το χρώμα, τη φόρμα και την προσωπική εικαστική έκφραση παρουσιάζεται στο Δημαρχείο Νάξου. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει την έκθεση «Σπουδή στο Χρώμα – Β΄ Κύκλος», με έργα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες στο δημοτικό εργαστήριο ζωγραφικής για αρχάριους ενήλικες, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Αγγελικής Θεοφίλου.

Οι συμμετέχοντες επέλεξαν έργα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους και τα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο κοινό, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο γνωριμίας με το χρώμα, τη φόρμα και τις δυνατότητες της προσωπικής εικαστικής έκφρασης.

Μέσα από τις δημιουργίες τους αποτυπώνουν τη δική τους ματιά και την εμπειρία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της μαθητείας τους, αναδεικνύοντας παράλληλα, όπως επισημαίνει ο Δήμος, τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθερίας που προσφέρει η τέχνη.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο Νάξου από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2026, με ελεύθερη είσοδο. Το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00–16:00, και τα Σαββατοκύριακα, 11:00–13:00 και 19:00–21:00.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.