Στράτος Μαύρος: «Η συγκυβέρνηση μετατρέπει τη χώρα σε γκέτο λαθρομεταναστών»

admin
17/04/2015 15:59
 
 
 

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι παντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης». Την άποψη αυτή διατύπωσε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής» Στράτος Μαύρος.

Με δήλωση του, ο κ. Μαύρος υποστηρίζει ότι η χώρα μετατρέπεται σε «γκέτο λαθρομεταναστών», «φορτώνοντας στους Έλληνες το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», ενώ ζητά και την «απαρέγκλιτη τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων, των νόμων του κράτους, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η σοβαρή καταγγελία της Τουρκίας, η οποία υποθάλπει την δράση των δουλεμπόρων».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μαύρου έχει ως εξής:

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετατρέπει την χώρα σε γκέτο λαθρομεταναστών και εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργός υπεύθυνη για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, είπε ότι θα πρέπει να αποσυμφορηθούν τα νησιά, προφανώς επειδή δίδεται κακή εικόνα, και να μεταφερθούν σε όλη τη χώρα, σε χώρους που θα υποδείξουν οι δήμοι.
Κατά τα άλλα, έκανε διάφορες δηλώσεις άνευ ουσίας, σχετικά με το ότι «το πρόβλημα είναι και ευρωπαϊκό», ότι «πρέπει να βοηθήσει η Ευρώπη» και άλλα τέτοια που έλεγαν τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔούλα, με αποκλειστικό σκοπό την είσπραξη κονδυλίων. Το είπε, άλλωστε, και σε προηγούμενη συνέντευξή της η κυρά Τασία ότι όλα γίνονται για τα λεφτά. Θυμίζουμε: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».
Η κυβέρνηση Σανέλ, πιστή στο δόγμα των σαμαροβενιζέλων, φορτώνει στους Έλληνες πολίτες το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να εισπράττει κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να τα δίδει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους. Το πρόβλημα παραμένει μεγάλο, όσο και αν το διασπείρει η κυρά Τασία. Η μόνη λύση είναι η εφαρμογή του νόμου, τον οποίο έχουν καταργήσει προ πολλού οι κυβερνώντες την χώρα.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι παντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο διογκώνεται συνεχώς εδώ και δύο δεκαετίες. Η μόνη λύση είναι η απαρέγκλιτη τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων, των νόμων του κράτους, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η σοβαρή καταγγελία της Τουρκίας, η οποία υποθάλπει την δράση των δουλεμπόρων.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*