VIDEO: Δείτε πώς νεαρός άνδρας, έκλεψε χρήματα από κατάλυμα της Νάξου

 
 
 

kleftis naxos

Μπήκε ανενόχλητος και χωρίς κανένας να τον καταλάβει κι έκλεψε τα χρήματα από την υποδοχή τουριστικού καταλύματος στη Χώρα Νάξου! Πρόκειται για νεαρό άνδρα με χαρακτηριστικό περπάτημα, καπέλο και μαγιό που τριγυρνάει στη Νάξο ζητώντας βοήθεια από επιχειρηματίες πουλώντας κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά όμως μιας και δε βρήκε κανένα στο κατάλυμα …είπε να πάρει μόνος του τα χρήματα που βρίσκονταν στην υποδοχή!

Για κακή του τύχη όμως τον «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας και ιδού ο τρόπος με τον οποίο «σούφρωσε» τα χρήματα (βίντεο).

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στις 6:24 το απόγευμα και οι ιδιοκτήτες του καταλύματος δημοσιοποίησαν το βιντεάκι αφενός για να προειδοποιήσουν ανυποψίαστους πολίτες αλλά και για να βρεθεί ο δράστης. Όπως αναφέρουν, ο συγκεκριμένος «τύπος» τριγυρνούσε το Σάββατο στην πλατεία Πρωτοδικείου και το βράδυ στην Αγία Άννα Νάξου.

«Κρατάει μια σακούλα και πιθανότατα είναι από κάποιο …«οργανισμό» και ζητάει βοήθεια πουλώντας κάποια πράγματα» σημειώνει η ιδιοκτήτρια του καταλύματος και προσθέτει:
«Αν τον δείτε κάπου ή αν σας ζητήσει βοήθεια, παρακαλώ ενημερώστε απευθείας την αστυνομία (22859022100) για το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Είναι άτομο νεαρής ηλικίας, με χαρακτηριστικό περπάτημα. Λογικά θα φοράει το ίδιο καπέλο και μαγιό. Λογικά θα περνάει από μαγαζιά και ξενοδοχεία ζωτώντας βοήθεια. Καθυστερήστε τον όσο μπορείτε ώστε να επέμβει η αστυνομία».

https://www.youtube.com/watch?v=h2xxxAzjCZA&feature=youtu.be 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*