VIDEO: «Άρωμα εκλογών» στην παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων στη Σύρο

 
 
 

vroutsis kaftiranis node 1

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινήθηκε η χθεσινή παρουσίαση στα τοπικά ΜΜΕ των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της Δημ. Τ.Ο. Σύρου που βρίσκονται στην παραλία της Ερμούπολης.

«Είμαστε ήδη έτοιμοι και περιμένουμε τον κ. Τσίπρα πότε θα ανακοινώσει την ημέρα των εκλογών για να αποτελέσει παρελθόν από την κυβέρνηση. Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τον αγώνα για τις απανωτές εκλογικές μάχες που θα έχουμε το επόμενο διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους στα νέα – περισσότερο λειτουργικά και με σύγχρονο εξοπλισμό, όπως είπε – γραφεία, απ’ όπου θα γίνεται και η επικοινωνία με τα κομματικά όργανα σε κάθε νησί. Δίαυλος επικοινωνίας, όμως, θα ανοιχθεί και με τους πολίτες, αφού τα γραφεία θα παραμένουν ανοιχτά κάθε απόγευμα, αλλά και το πρωί του Σαββάτου.

vroutsis node 1
Ως «στρατηγείο και ορμητήριο της δράσης και της μεγάλης πολιτικής προσπάθειας» που θα καταβληθεί ώστε να επιστρέψει η ΝΔ στην εξουσία, χαρακτήρισε τα γραφεία ο Γιάννης Βρούτσης, η παρουσίαση των οποίων αποτελεί – σύμφωνα με τον βουλευτή – την απαρχή του προεκλογικού αγώνα στο νομό, προκειμένου «να ξαναγίνουν “γαλάζιες” οι Κυκλάδες».
Ο κ. Βρούτσης δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του τόσο εναντίον του κ. Τσίπρα, όσο και εναντίον του υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου, κατηγορώντας μάλιστα τον τελευταίο ότι κορόιδεψε τους Κυκλαδίτες για το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά, καθώς και τους Συριανούς για την παραχώρηση του στρατοπέδου. Τέλος, έκανε γνωστό πως την Τετάρτη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το αν έχουν παραχωρηθεί ή όχι αρχαιολογικοί χώροι των Κυκλάδων.

hatzimarkos node 2

hatzimarkos node 1

Η παρουσίαση των γραφείων, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης και πλήθος κομματικών στελεχών και φίλων της ΝΔ, ολοκληρώθηκε με την διαδικτυακή σύνδεση με Σαντορίνη και Άνδρο, με τους προέδρους των εκεί Τοπικών Οργανώσεων να δηλώνουν παρών στο νέο ξεκίνημα.

{youtube}4OiQVfaRff8{/youtube}

node grafeia 1

kaftiranis polykretis 1

node grafeia 4

node grafeia 3

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*