Γ. Λεονταρίτης – Πρύτανης Παν/μίου Αιγαίου: Συνάντηση για το στεγαστικό θέμα του Τμήματος της Σύρου

admin
07/05/2015 11:53
 
 
 

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στέφανο Γκρίτζαλη και τον πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης  Προϊόντων και Συστημάτων Γιάννη Δαρζέντα συναντήθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης ήταν η στέγαση του πανεπιστημιακού Τμήματος στη Σύρο, με τον κ. Λεονταρίτη να δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση, αναγνωρίζοντας έτσι την ανάγκη να εξασφαλίσει το τμήμα της Σύρου δικό του χώρο που θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών του.   

 

«Προστιθέμενη αξία για τη Σύρο»

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης, «το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Όλοι οι φορείς του νησιού και οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου θα πρέπει να συντονισθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η εδραίωση μιας ισχυρής σχέσης και συνεργασίας, ιδιαίτερα στους τομείς όπου υπάρχει εξειδικευμένη γνώση».

Μετά την συνάντηση, οι κ.κ. Γκρίτζαλης και Δαρζέντας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποστήριξη της Περιφέρειας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και για την ευρύτερη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*