VIDEO: Άνοιξε τις πύλες του το σπίτι του Αϊ Βασίλη στη Νάξο! (φώτος)

 
 
 

christmas.18.enarxi 10
Πλήθος από παιδιά υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη στο νέο του σπίτι στη Νάξο (στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου) το Σάββατο το πρωί.

Τα παιδιά διασκέδασαν και ξεκίνησαν σιγά-σιγά να βάζουν τα γράμματα με τις ευχές τους στο «ταχυδρομείο» που εγκαινιάστηκε.

christmas.18.enarxi 1

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά δημιούργησαν μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα γεμίζοντας το σπίτι του αγαπημένου Άγιου των παιδιών, με τραγούδια και μουσική των Χριστουγέννων, ενώ παρουσίασαν και τη διαδραστική παράσταση «Ο Αϊ Βασίλης έχει πρόβλημα».

christmas.18.enarxi 8

Λίγο αργότερα μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό και γιορτινό κλίμα, μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν τον Αϊ Βασίλη που αφίχθηκε στο σπίτι του πάνω σε μια άμαξα και με τη βοήθεια των ξωτικών μοίρασε δώρα και γλυκίσματα σε όλους! Πολλά παιδιά μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη πάνω στον ίδιο του το θρόνο!

christmas.18.enarxi 10
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η χορευτική ομάδα Νάξου και ο Σύλλογος Σαγκρίου «ΠΝΟΕΣ» διασκέδασαν όλους τους παρευρισκόμενους με ζωντανή μουσική χορούς και τραγούδια, ενώ οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Νάξου πρόσφεραν κεράσματα και οινόμελο.
To απόγευμα του Σαββάτου, αρχιξωτικό έπιασε …δουλειά και με πολύ έμπνευση ζωγράφισε τα προσωπάκια των παιδιών μαζί με τη μασκότ φίλο του, χιονάνθρωπο.

christmas.18.enarxi 6
Ακολούθησε εργαστήρι κατασκευών και ζωγραφικής, ενώ τα παιδιά έφτιαξαν όμορφα στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!
Την Κυριακή το απόγευμα τo ξωτικό του Αϊ Βασίλη μαζί με τα παιδιά θα ταχυδρομήσει τα γράμματα τους στο εορταστικό ταχυδρομείο και θα συναρπάσει με τα γιορτινά του πολύχρωμα facepainting.
Λίγο αργότερα, «Το αστέρι των Χριστουγέννων θα ζωγραφίσει την πόλη μας».
Με μαρκαδόρους και κηρομπογιές τα παιδιά θα χρωματίσουν και θα φωτίσουν τον κόσμο τους (Εργαστήριο ζωγραφικής από το εργαστήριο παιδικής τέχνης Φιλίππας Φλώρακα-Γιάννη Χάλκου).
Οι εκδηλώσεις στο σπίτι του Αϊ Βασίλη, θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα με «SANCAR MAGIC».

{youtube}F4ST5JQ-8vo{/youtube} 

christmas.18.enarxi 2christmas.18.enarxi 3christmas.18.enarxi 4christmas.18.enarxi 5christmas.18.enarxi 7christmas.18.enarxi 9christmas.18.enarxi 11christmas.18.enarxi 12christmas.18.enarxi 13christmas.18.enarxi 14

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*