Δυσαρεστημένοι με την ΕΑΣ Νάξου οι κτηνοτρόφοι Φιλωτίου και Δαμαριώνα

 
 
 

ktinotrofoi filoti syneleysi 2

Την αντίθεση τους με την τιμολογιακή πολιτική της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που προτίθεται να μειώσει την τιμή της αγοράς γάλατος εξέφρασαν κατά τη χτεσινή τους συνέλευση τα μέλη της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου και οι κτηνοτρόφοι του Δαμαριώνα Νάξου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών σήμερα αγοράζει με 0,72 το κιλό το γάλα και με μια ξαφνική απόφαση της από την 1η Φεβρουαρίου μειώνει την τιμή σε 0,67 ευρώ το κιλό.

Κατά τη Συνέλευση των κτηνοτρόφων, Φιλωτίου και Δαμαριώνα, τη Δευτέρα το βράδυ (στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου), αποφασίστηκε από κοινού να προγραμματιστεί η συνάντηση που έχει ήδη ζητηθεί από τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου, προκειμένου να εκθέσουν τα επιχειρήματα τους και να ζητήσουν «την ανάκληση της άδικης και ασύμφορης απόφασης για τη μείωση της τιμής αγοράς του γάλατος».

Οι κτηνοτρόφοι Φιλωτίου και Δαμαριώνα διερωτώνται μάλιστα «πώς είναι δυνατόν η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου από τη μια να μειώνει ξαφνικά την τιμή αγοράς του γάλατος και από την άλλη να πουλάει στους κτηνοτρόφους τις τροφές και τα φάρμακα για τα ζώα σε τιμές που συνεχώς ανεβαίνουν».

(φώτο: από τη συνέλευση των κτηνοτρόφων)

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*