Επίθεση Χαλκιά σε Μαραγκό: «Αμετροεπής και πολιτικά αλαζόνας»

 
 
 

 halkias

Λίγες ώρες πέρασαν από την ανακοίνωση από τον νυν δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό, ότι η παράταξη του «Η Σύρος που αξίζουμε», θα είναι παρούσα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον έτερο υποψήφιο για τον δήμο Ευάγγελο Χαλκιά.

Με ανακοίνωση του, ο κ. Χαλκιάς άσκησε δριμεία κριτική για την επιλογή του κ. Μαραγκού να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του από το γραφείο του στο δημαρχιακό μέγαρο, κάνοντας λόγο για «αμετροέπεια, πολιτική αλαζονεία και πολιτική καπηλεία του έργων άλλων πολιτικών προσώπων και θεσμών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Χαλκιά:
«Η αμετροέπεια και η πολιτική αλαζονεία χαρακτηριστικά τα οποία συνόδευσαν τη 5ετη θητεία του απερχόμενου δημάρχου ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Καταστρατηγώντας κάθε κανόνα πολιτικής δεοντολογίας εξήγγειλε την παραταξιακή υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές από το γραφείο Δημάρχου και όχι από το γραφείο της παρατάξεως του, ως όφειλε.
Δεν σχολιάζουμε το περιεχόμενο (;) της συνεντεύξεως το όποιο βρίθει ανακριβειών και είναι εμφανής η πολιτική καπηλεία του έργου άλλων πολιτικών προσώπων και θεσμών.
Στη διαδρομή προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε το πόσο οπισθοδρομική υπήρξε η θητεία του κου Μαραγκού για το νησί μας.
Υ.Γ. Ευτυχώς στη Σύρο δεν υπάρχουν μιράζ…».

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*