Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Νέζου στο Βόλο

 
 
 

Το βιβλίο του Χρήστου Νέζου “Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες” παρουσιάστηκε σε μια όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Domotel Xenia στο Βόλο.

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος προλόγισε το βιβλίο και συντόνισε την εκδήλωση.

Για τον Χρήστο Νέζο και το βιβλίο του μίλησαν η πλαστική χειρουργός Αθηνά Μπέη, η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου και η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ Νάξου Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος ήρθε ειδικά από το νησί για να κάνει έκπληξη στον Χρήστο Νέζο. Ο κ. Καπούνης μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για την έκδοση, αλλά και για τη φιλία του με τον Χρήστο.

nezosvivlio volos 2

“Να λοιπόν ένα βιβλίο γεμάτο φως ελληνικό, γεύσεις και συνταγές που ξεπερνούν την καθημερινότητα και την επαναφέρουν στην πραγματικότητα που της αναλογεί: στο δικό μας χώρο. Κι ακόμη πρόκειται για φαγητά που γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει γι αυτά, για υλικά που υπάρχουν στον μανάβη της γειτονιάς μας, για φαγητά που η γεύση έχει μνήμη και διασώζει ευτυχώς και επιτυχώς την ανάμνησή τους” τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ροσσάνα Πώποτα στην ομιλία της.

onlarissa.gr

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*